Om os

På psykologeridanmark.dk kan du finde psykologer med de erfaringer og kompetencer, som du efterspørger. Alle profilerne på siden er uddannede psykologer og medlemmer af Dansk Psykolog Forening.

På psykologens profilside finder du de informationer som den enkelte psykolog har valgt at dele. Det kan være informationer om virksomhed, faglighed og specialer. Du finder information om ventetider, adgangsforhold og særlige klienttyper. Og du kan filtrere din søgning, så du f.eks. kun søger blandt psykologer, der tager klienter med en henvisning. Få også svar på typiske spørgsmål, når du skal vælge psykolog og besøge en psykolog for første gang. Få bl.a. svar på:

Find en psykolog med de rette kompetencer i nærheden af dig på psykologeridanmark.dk

Du kan også finde overblik over psykologer i din kommune på sundhed.dk

Psykologernes faglighed og kompetencer

Psykologerne på psykologeridanmark.dk har alle en lang psykologuddannelse og mange har flere års specialistuddannelse og erfaring i bagagen. De er alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening. Du kan finde både privatpraktiserende og erhvervspsykologer på sitet, og du kan filtrere din søgning på baggrund af psykologens speciale, ventetider og geografiske placering.

Psykologerne arbejder under gældende lovgivning og efterlever de fælles nordiske principper for etik i faget. Psykologer, der i forbindelse med en klage har fået frataget deres autorisation af psykolognævnet, fjernes også fra databasen på psykologeridanmark.dk. Læs mere om psykologernes uddannelse og de regler der gælder for arbejdet som psykolog her på siden.

Viden om psykologi

Artiklerne der findes under overskriften: ‘Viden om psykologi’ er skrevet til dig, der gerne vil vide mere om, hvilken betydning psykologien og mental sundhed har i vores hverdag.

Artiklerne er udgivet af Dansk Psykologforening i perioden 2017-2022 på hjemmesiden altompsykologi.dk. I 2022 blev altompsykologi.dk lukket og artiklerne flyttet til psykologeridanmark.dk. Artiklerne er skrevet af psykologer med ekspertviden indenfor det felt de skriver om.

 

Har du spørgsmål til websitet eller til søgning blandt profilerne på sitet? Skriv til dp@dp.dk

Kontakt

psykologeridanmark.dk er udviklet og drevet af Dansk Psykolog Forening, som er fagforening og faglig forening for psykologerne i Danmark. Du kan derfor kun søge blandt psykologer, der er medlemmer i foreningen og som ønsker at have en profil her på siden.

Dansk Psykolog Forening
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

E-mail: dp@dp.dk

Læs mere om Dansk Psykolog Forening 
Find mere viden om psykologi, udvikling, mental sundhed og lidelser på psykologeridanmark.dk